mandag 28. september 2009

Jeg, en barnehage jomfru!

Jeg er vel det som kalles en barnehage jomfru.
Bethina har nå blitt så stor at hun skal begynne i barnehage, og jeg sitter her uviss om hva jeg går i møte..
Jeg kan egentlig ikke fatte at tiden har gått så fort, hvor har det siste året blitt av.
Tenk det, 14 1/2 mnd gammel og klar til å ta del i det store der ute, ja for det er slik det føles.

Vi var å hilset på i barnehagen idag sånn før hun starter der. Og du verden så hyggelige folk som møtte oss. Kjempe flotte områder både ute og inne for barna å herje på. ( Hvilken barnehage det er skriver jeg ikke her, av sikkerhetsmessige årsaker)
Jeg må innrømme at jeg var driiiit nervøs før vi dro ut dit, masse sommerfugler i magen, og fløy på do i eninga. ( og det bare når vi sku hilse på, hvordan blir det da når hun virkelig starter... ) Bak meg i bilen satt Bethina, og ante ikke hva som sku skje.
Men etter å ha vært der roet jeg nervene noen hakk.. Faktisk små gleder jeg meg til hun begynner nå. Bethina koset seg kjempe mye den lille tiden vi var der, og virket ikke engstelig eller redd. Greit, hun holdt seg veldig rundt meg, men var også veldig fascinert av alt rundt henne..

Det skal bli godt for henne å ha noen barn på egen alder å leke med, og også for a mor å kunne komme seg litt ut i arbeidslivet, få litt av veksling.

Kommer til å holde dere oppdatert på hvordan det går videre.. Hun starter nå 1 oktober med 60% barnehage plass, noe som tilsvarer 3 dager i uken. Kanskje blir det mer etterhvert, vi får se...

Nå gjenstår bare å handle inn alt hun trenger til barnehage start.

Bare rop ut hvis du har noen tusenlapper til overs som du tilfeldigvis har kjempe lyst å gi meg... For dette blir ikke billig....!!!!!!

2 kommentarer:

 1. Grattis med blogg, og Grattis med barnehage jenta!!
  Tenk så fort de blir store :)

  Hoi å hoi,her føler jeg tusenlappene flyr i alle retniger,trenger jo altmulig i barnehagen,åsså trenger vi til 2..hehe,det koster å være kar..hehe

  Lykke til,blir kjempe bra!!!

  SvarSlett
 2. Så kjekt med blogg, Desiree! Gleder meg til å følge deg!

  SvarSlett