torsdag 1. oktober 2009

Mye har skjedd!

Ja, da var det vel tid for en oppdatering...
Har ikke hatt mye tid til overs de siste dagene.

Jeg startet i ny jobb på tirsdag, i Narvesen på Torp. Det var en annerledes hverdag enn jeg har vært vant til de siste 1,5 året. Men jeg stortrivdes, bare hyggelige kollegaer, og samtidig får jeg møte masse mennesker.
Ble ganske sliten etter dagen var over, jobbet kveldvakt. Så først var det å ha Bethina frem til kl 13.00 da leverte jeg henne hos mormor. ( Kay hentet henne der etter arbeid) og så rett på jobb.
Masse som skal ordnes første dagen i ny jobb. Hadde helt glemt hvor mye det kan være. Signere x-antall papirer for ditt og datt. Ta bilde til id-kortet. Introduseres for relevante mennesker. Og lære det elementære...

Jeg var helt skutt da jeg var ferdig, ryggen og føttene verket, og jeg var generelt bare utrolig sliten. Heldigvis gikk dag nr 2 mye bedre. Ryggen gjorde fremdeles vondt etter å stå så lenge, men jeg var flinkere til å ta meg 5 min pause av og til slik at jeg fikk satt meg litt..

Og Idag hadde Bethina første dag i barnehage.. Vi hadde avtalt at jeg sku komme i 9 tiden. Jeg spurte dem sist om hun skulle spise hjemme før hun dro eller om hun spiste frokost i barnehagen: " Nei de spiser her" fikk jeg til svar. Så Bethina dro direkte i barnehagen, hun pleier å spise frokost kl 9 så det passet jo bra. Men det viste seg å være en misforståelse, for der sku det ikke spises før 10.30... Oii, sann.... Fikk tilbud av hun ene at Bethina kunne få spise litt hvis hun var veldig sulten.. Men det virket som Bethina ikke tenkte på mat i det hele tatt, så jeg valgte å vente å se.. Selvsagt hvis hun viste at hun var sulten sku hun jo selvsagt få mat.. Det ble til at hun klarte å vente helt til 10.30, og da spiste hun 1,5 skive så det var jo bra...

Vi dro hjem igjen i 12 tiden, men skal tilbake dit imorgen...

Det gikk forresten veldig greit. Gikk vel ikke 5 min engang før hun hadde strekt armene mot en av dem som jobber der, og ville at hun sku leke med Bethina. Og innen 30 min hadde en annen av de ansatte fått en kos.

Hun er nå snill også den jenta mi.

Var nå litt gøy også, for under samlingen så sang vi noen sanger. Og når sangene var ferdige så ropte Bethina " JAAAAA" og klappet vilt i hendene.. Er en stolt hønemor som sitter her nå ja.

Dette skal nok gå bra skal dere se...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar