onsdag 6. januar 2010

HEI HEI HEI!!!!!

Kan vel ikke skryte på meg å være den som oppdaterer bloggen sin så ofte, men en gang i blandt kommer jeg nå på det og setter meg ned..

Siden sist innlegg så har hele familien vært igjennom omgangsyken ( mor fikk det værst) og Bethina har vært på nok en antibiotikakur.. Og så har vi hatt våre omganger med barnehage forkjølelse på Bethina. Per dags dato er alle frisk, og jeg håper inderlig det fortsetter slik en stund fremover nå.

Vi var alle ute og hogde juletre 3 søndag i advent, det var kjempe koselig. Selv om treet kostet oss 480 ,- Bethina fikk møte nissen for første gang. Det var ikke så veldig stas nei, hun var livredd alt som så ut som nisse etter det, iallefall en stund inntil mor begynte å kalle nissen for dukken.
Da ble plutselig nisser veldig gøyale.

I år feiret vi julaften hos mine foreldre. Det var veldig deilig å være "hjemme" i jula, med ordentlig julemiddag, nemlig kalkun. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg hadde så veldig julefølelse frem til julaften, men da jeg våknet på julaften og gikk opp trappa, så rett på det ferdig pyntete juletreet, og den nyryddede og vaska stua, tittet ut vinduet og så snødekt natur. Ja da hadde jeg så mye julefølelse som gikk ann å få.

Bethina likte julaften veldig godt, spesielt det med å åpne pakker. Favoritt gaven var nok dukkevognen som hun fikk av Mormor og morfar, hun var så stolt da hun åpnet den. Var riktig artig å se.

1 juledag var det pinnekjøtt hos foreldrene mine. ( Hvorfor gjøre det vanskelig når jeg kan gjøre det enkelt)
2 juledag: Ja da jobbet jeg tidlig vakt. Dvs begynte kl 05 om morgenen og jobbet til 12. Den natten hadde det snødd og blåst masse så når jeg skulle ut å kjøre den natten var ingenting brøytet, lå vel 20 cm snø jevnt over og noen steder opp til 50 cm snø. I veien. Så hvem klarte å kjøre seg fast? Noen forslag? Jo det var nok meg, så jeg var ikke på jobb før kl 06. Det endte med at Kay Thomas måtte komme å hjelpe meg, og da måtte jo Bethina stå opp også. Noe som hun ikke så ut til å ha noe imot. Senere på kvelden hadde vi julemiddag hos Mimmi ( min mormor), men vi måtte gå hjem tidlig fordi jeg skulle på jobb like tidlig neste dag.

3 juledag: Jobb

4. Juledag: Kay Thomas på jobb

5: Juledag: Kay På jobb

6 Juledag: Kay På jobb, men tidlig ferdig.

Nyttårsaften: Feiret vi hos mine foreldre sammen med Isabelle, Thorbjørn og Katarina ( Datteren til Thorbjørn) , Michelle og Håkon ( kjæresten til Michelle) Mamma og pappa.
Da spiste vi namme kalkun. Is til dessert, og masse kaker og annet godt til kaffen. Vi spilte også Monopol alle sammen. Der vant Michelle og Håkon ( vi spilte på lag), Mamma og Pappa kom på 2 plass, så kom Kay Thomas og jeg på 3, Isabelle og Thorbjørn på siste plass.. Men hva er det de sier. Hell i spill uhell i kjærlighet. Så uhell i spill vil da si hell i kjærlighet?

Nei, sånn jevnt over må jeg vel si at 2009 har vært fint, utfordrene og opplevelsesrikt.
Isabelle og Thorbjørn ble sammen. ( En knakanes bra kar)
Bestevenninnen min fikk sitt første barn ( Ja det er deg Marika)
Kay Thomas og jeg ble Onkel og tante for første gang til en skjønn liten gutt.
Eli Helen og Bjørn olav ( svigerinne og svoger) ble foreldre for første gang.
Bethina fylte 1 år og startet i Barnehage.
Jeg opererte tåa mi, og startet i ny jobb.
Kay Thomas fikk endelig behandlet såret på foten sin, og det har blitt nesten helt bra. Bare litt rødt nå.
Michelle fikk sin første kjæreste. ( Håkon)
Daniel startet på teknisk fagskole i skien, og fikk helge jobb.
Pappa begynte som lærer på SVGS
Mamma opererte kneet sitt, og fikk svar på hvorfor det var så vondt.
Legen min er kommet tilbake fra videreutdanningen sin ( takk og lov)

Så nå ser jeg med glede på 2010 og lurer fælt på hvem som kanskje får barn i år, gifter seg, får kjæreste, ny jobb etc..

Godt nytt år alle sammen , gjør det meste ut av året som ligger foran oss

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere har hatt en veldig koselig jul! Må snakkes snart! Savner stemmen din! Trodde vi hadde fått inn leggerutiner her i huset, men der må jeg tro om igjen, gitt. Ringer deg når jeg ser jeg har tid til å prate! ;0)

    SvarSlett