fredag 2. oktober 2009

Mor forkjøla!

Dag 2 og tror dere ikke mor sjøl har blitt forkjøla... Kom siganes på i går.
Så jeg la meg for kvelden kl 18.00... Var veldig deilig å få sovet skikkelig ut.

Mine venner i dag er; nesesprayen, tørkepapiret, og aloe lips, samt propolis på nesa ( blir så tørr og sår når man snyter seg hele tiden)

Bethina var bare i barnehagen til kl 12.00 da dro vi hjem. Lille snupsa sovnet i bilen, så jeg håpet at hun sku sove i vogna si.. Og jo da hun sovnet i trillen sin da vi gikk nedover fra bilen. (For de av dere som ikke vet hvor jeg bor så har jeg et lite stykke som jeg må gå for å komme til bilen. Hvertfall 200meter) Men hun lå så vondt i den trillen så jeg sku bytte til en av de andre vognene vi har hjemme, og hentet den fra boden.. Men det gikk altså ikke så bra å bytte vogn. Hun våknet og nektet å sove vdere i vogn. Så da ble hun tatt inn, og lagt i sengen sin etter at mor hadde prøvd lenge med vogna..

Hun sutret litt da hun kom inn, vil helst holde mammaen sin i hånda hele tiden, men det er ikke så greit for mor, men nå virker det som om øyelokka har vunnet og hun er dypt inni la la land.

Mor selv skal kose seg med en varm kopp te og litt lunsj, så får vi se om kreftene er der til å rydde sammen litt etterpå

1 kommentar:

  1. Go bedring snuppa!!! Her renner det åsså i samtlige neser...huff!!...

    SvarSlett